top of page

Resultaten

IMG_20220715_090830.jpg
Photo.jpg
Kris Mol.jpg
Olivia Aerts.jpg
20240426_130148.jpg

Simonne Moons

Bovenop mijn fybromyalgie, heb ik al jarenlang klachten van mijn bekken en heup. Ik bezocht in deze tijd verschillende specialisten, tot zelfs in het buitenland, maar dit bracht me geen beterschap. Door de enorme pijn, geld en tijdverlies kreeg ik ook depressieve gevoelens. Via de website kwam ik in contact met Thomas. Vanaf het begin gaf hij me een goed gevoel inzake vakkennis en luisterend oor. Hij maakt nog tijd voor de patiënt. Thomas legde me eerlijk en in verstaanbare taal uit waar de problemen lagen en stelde een helder behandelplan voor. De resultaten waren zondermeer goed, al na 3 behandelingen was er veel beterschap iets wat ik jarenlang nog niet had beleeft. Kortom een meelevende, bekwame osteopaat waar je resultaten bekomt.

Marianne Lahaye

Op zoek naar iemand die mijn klachten globaal aanpakt, kwam ik bij Luba terecht voor: nachtmerries knie- en voetpijn allergieën buik- en hoofdpijn gevoelig (hoofd)huid Na het proberen van homeopathische medicijnen, geneesmiddelen, hypnose en cosmetische producten, had ik zelden de gewenste resultaten. Er wordt geluisterd naar mijn klachten en lichaam en voor elke klacht worden dan de verschillende grondoorzaken geïdentificeerd en besproken. Problemen worden deels door haar opgelost, maar ook oefeningen en adviezen worden meegegeven. Dit geeft een duidelijk doel en ik voel me rustiger en positiever. Door Luba is mijn voetpijn weg, heb ik minder vaak nachtmerries en is mijn huid gezonder. Ik raad zeker een sessie met haar aan.

Kris Mol

Terug voltijds werken

Ik had al jaren enorm veel last van mijn rug en bekken. Ik had al kinesitherapie gevolgd en nam veel pijnstillers, deze hielpen even maar al snel liep het terug fout en zat ik op de ziekenkas. Tot er iemand in onze zaak over Thomas vertelde, die bij haar ook lange termijn resultaten had. Ik heb toen direct een afspraak gemaakt . Je luisterde eerst naar mijn verhaal, je bracht mijn probleemgebieden in kaart en behandelde ze met zeer goede resultaten als gevolg: ik kan weer voltijds mijn job uitoefenen. Ik ben echt blij dat ik toen die stap heb genomen om jou te bellen. Ik kan het alleen maar aanraden.

Olivia Aerts

​​Dochter van 9 maanden veranderde van happy baby naar zeer onrustige baby. Wegens aanraden van familie, een osteopaat opgezocht en terecht gekomen bij Essentia. Beste keuze die we hebben kunnen maken voor ons en vooral onze dochter. Na 1 sessie al een super groot verschil en ondertussen na 2 sessies hebben we terug een super vrolijke/goedlachse dochter.😊 Nu 3maanden verder en nog steeds zo blij dat we bij hun zijn langs geweest! Bedankt voor de goede service zeker een aanrader!

Lisa Bulterijs, mama Olivia

Inge Thys

Altijd snel van mijn klachten af.

Ik heb verschillende klachten (kaak, heup, hiel), waar ik eerst andere interventies voor had geprobeerd. Ik voelde me ongerust bij deze aanhoudende klachten en heb Thomas zijn contactgegevens online gevonden.

Thomas nam de tijd om te luisteren naar mijn klachten, gaf een duidelijk inzicht in mijn klachten en legde oorzaak-gevolg van mijn klachten uit. Ik werd niet alleen manueel behandeld, maar Thomas gaf me ook bewegings- en voedingsadvies.

Op korte termijn heeft Thomas me van mijn klachten afgeholpen en weet ik wat ik moet doen, indien deze klachten zouden terugkeren.

Voor mij is Thomas een top osteopaat met magische handen!

Kim Thomas

Je wordt er warm onthaalt.
Discretie verzekerd en je kan er snel terecht.
Er wordt op een zorgvuldige manier onderzocht om je klachten te verhelpen, door een uitgebreide analyse.
Je krijgt een ander beeld op je fysieke klachten.

Laura Gemoets

Super werkzame behandeling! Een aanrader voor iedereen.
Je krijgt een behandeling op maat en bent snel klachtenvrij.
Toppraktijk!

An Moors

Super-tevreden!
Je voelt je onmiddellijk op je gemak.
Warm onthaal, rustig intake-gesprek en de juiste behandeling van de pijnzone.
Echt een aanrader!

Femke Beckers

Zeer warm en vriendelijk onthaal. Je voelt je steeds op je gemak en kan er open communiceren. Zeer professioneel in omgang. Eerst vindt er altijd een uitgebreide intake plaats. Je krijgt meer inzicht in je fysieke en psychische problematieken, zelfs bepaalde waar je zelf nog geen weet van had. Je kan er snel terecht en wordt zo goed mogelijk met al je klachten geholpen. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen lichaam en ben dus zeer goed geholpen. Voor mij is het een redelijk lange afstand (30min rijden) , maar dat heb ik er zeker voor over!
Top top, zeer tevreden patiënt 👍🏻

bottom of page